Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Körlevél csoportok

A VIKI-ben létrehozhatóak különféle személyes és központi levelezési csoportok. Körlevél készítésénél használhatóak ezek a csoportok. 
Két féle csoport hozható létre a rendszerben.

  1. Személyes (saját csoport): Ezt a csoportot csak a létrehozó könyvelő látja és használhatja. Más könyvelő nem látja.
  2. Központi csoport: A központi csoportokat minden könyvelő látja és használhatja. Természetesen, csak azokra az ügyfelekre, amikhez van hozzáférése. A központi csoportok szerkesztéséhez adminisztrátor vagy körlevél központi csoport kezelése jogosultság szükséges. 

Amennyiben egy központi csoportba felveszünk ügyfeleket, de a könyvelőnek kevesebb céghez van csak hozzáférése akkor ő csak azoknak tud a csoporton keresztül levelet küldeni, akihez rendelkezik jogosultsággal, függetlenül attól hány tagja van még a csoportnak.

Új csoport létrehozása:

VIKI levelezési csoport 1

A baloldalon adjuk meg az új csoport nevét, illetve, hogy személyes vagy központi csoport. Kattintsunk az új csoport gombra a felvitelhez. Ekkor a baloldali listában megjelenik a csoport és a jobb oldalon megjelenik a tag összerendelő. Jelöljük be azokat az ügyfeleket, amiket hozzá szeretnénk adni a csoporthoz és kattintsunk a kijelöltek hozzáadása gombra. Elemet törölni a kuka jelre kattintva tudunk.

Csoport módosítsa:

VIKI levelezési csoport 3

csoportot módosítania baloldali VIKI ceruzaceruza jelre kattintva tudunk. Ekkor szerkesztő mezővé válik a sor . Mentéshez kattintsunk a lemezke ikonra.

VIKI levelezési csoport 4

A csoport tagjainak módosításához kattintsunk az VIKI csoportemberkék ikonra. Ekkor jobb oldalon megjelennek a csoport tagjai, illetve a rendelkezésre álló csoporttagok. A felvitelhez hasonlóan szerkeszthető a csoporttagság.

A modul használatához szükséges jogosultság: Körlevél saját csoportok kezelése, Körlevél központi csoportok kezelése