Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Köztartozásmentes adózói adatbázis

Amennyiben egy ügyfelet hozzáadunk a Köztartozásmente adózói adatbázis figyeléshez. A rendszer automatikusan figyeli, hogy az ügyfél rajta van-e a NAV köztartozásmentes listáján. A lista minden hónap 11.-én hajnalban kerül frissítésre.

Ügyfél hozzáadása a figyelőlistához: Válasszon egy ügyfelet, illetve egy évet. Amennyiben az adott évre visszamenőlegesen le szeretné kérdezni az adatokat, akkor kattintson a Felvétel figyelőlistára és az adatok azonnali lekérdezése gombra. Ebben az esetben, a listában rögtön megjelennek az adatok. Amennyiben nincs szükség visszamenőlegesen az adatokra abban az esetben kattintson, a Felvétel figyelőlistára gombra. Ebben az esetben a következő NAV közzétételtől kerül figyelésre a cég. 
Amennyiben a cég már hozzá van adva a figyelőlistához, de szükség lenne egy másik időszak adataira, akkor vigye fel újként az adott évre adatok azonnali megjelenítése lehetőséggel. Ekkor a rendszer figyelmeztet, hogy a cég már figyelőlistán van.

Levétel a figyelőlistáról: kattintson a sor végén lévő aktív oszlopban lévő pipa jelre. A jel átvált x-re. Ettől kezdve a céget már nem figyeli a rendszer. Újra aktiváláshoz kattintson a sorvégi x jelre.

Viki köztartozásmentes adózoi adatbázis lekérdezése

A modul használatához szükséges jogosultság: KOMA lista