Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

EFO kimutatás

A programban lehetőség van a eBEV-ről letöltött nyomtatványok alapján EFO bejelentés összesítést készíteni. A letöltés menete, illetve az adatok csoportos beolvasása az EFO importálása menüpontban olvasható.

A beolvasott adatok alapján a program naptár nézetben megjeleníti a dolgozók adatait (név, adószám, tajszám) illetve, hogy mely napokra van bejelentve. A program kezeli a törléseket is. 
A naptárban minden napon egy  pipa jelenik meg amikorra a munkavállaló be volt jelentve.  A sor végén összesíti a ledolgozott napokat. Ha az adott hónapban a ledolgozott napok túllépik a 15-öt, akkor az összesítő szám pirosssal jelenik meg.

Viki EFO modul 5

A naptárban minden alkalmazott a bejelentés jellege szerint külön sorba kerül. Pl.: Kis Péter be lett jelentve 06-oson., de valamelyik nap másik jelleggel lett bejelentve, akkor azt a napot külön soron hozza. Így jobban áttekinthető, ha valakinél egyes napokon más jellegre lett beküldve  a bevallás.

A rendszer figyeli a beküldési időpontott. Abban az esetben, ha késve ért be a bevallás, akkor a naptárban piros óra szímbolum jelzi, hogy az adott napra nem sikerült időben beküldeni a bevallást.

Abban az esetben, ha egy bejelentést töröltek, akkor a naptárban az adott napon a háttér piros lesz. Amennyiben erre egy újabb bejelentés történt, akkor a pipa is megjelenik rajta. A törlésnél figyeli a törlés beérkezésének időpontját. Amenyiben az adott napon reggel 8 után érkezett be a törlés, akkor arra a napra nem törli a rendszer a bejelentést.

A részletez gombra kattintva részletesen is megtekinthetőek,  az adott bevallások adatai, illetve, hogy mikor került feltöltésre a rendszerbe.

Viki EFO modul 6

A modul használatához szükséges jogosultság: Járulék