Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Citromail beállítása ÁNYK ügyfélkapus kapcsolathoz

Amennyiben a könyvelőiroda citromail fiókot használ az Ügyfélkapus levelek fogadására az alábbi beállítás szükséges. Sajnos a citromail fiókból nem lehetséges a visszaigazoló levelek közvetlen kiolvasása a szerver számára, így azon ügyfeleink részére akik citromail fiókkal rendelkeznek biztosítunk egy cégnév@v-ado.hu e-mail fiókot. A fiók az átirányított leveleket maximum 30 napig őrzi meg aztán automatikusan törli azokat. A szerver a megadott fiókból már fel tudja dolgozni az érintett visszaigazolásokat. A Citromail fiókban az alábbi útmutató szerint kell beállítani az átirányítást.

Bejelentkezés után a Citromail fiókban a bal oldalon válasszuk ki a Szabályok és szűrők menüpontot, majd a Kézbesítési szabályokat. Kattintsunk az új szabály felvitele gombra.

Viki citromail beállítás 1

Hozzuk létre a következő két szabályt. Fontos a szabályok sorrendje. Első a mentés, második a továbbítás.

viki_citromail2.jpg

Állítsa be a szűrőt a képnek megfelelően, majd kattintson a Mentés gombra.

Hozzunk létre egy új szűrőt az alábbi ábra alapján. Továbbítási címnek a töllünk kapott e-mail címet állítsa be.

viki_citromail3.jpg

A Citromail levelet küld a címzett fiókba. A levélben lévő linkre kattintva lehet jóváhagyni az átirányítási szabályt. Ezt követően aktíválni kell a szabályt az alábbi ábrának megfelelően.

Viki citromail beállítás 4

Az átirányítással  minden olyan e-mail átirányításra kerül a cégnév@v-ado.hu email címre, amely a ertesites@tarhely.gov.hu címről érkezik. A levelekből egy példány a Citromail postafiókban is megmarad.