Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Adó feladatok havi

A programban havi bontásban minden cégre időrendi sorrendben (balról jobbra) jelennek meg az adott hónapban esedékes adó feladatok. A listában a feladatokhoz megjegyzéseket lehet csatolni. Ehhez kattintson a jobb oldalon a feladat jobb oldalán a lap ikonra. Ekkor megjelenik a szerkesztő felület. Adja meg a megjegyzést, majd kattintson a lemezke ikonra a mentéshez. A feladathoz csatolt korábbi megjegyzések a lap ikonra állva jelenik meg (ki mikor, miről, mire változtatta). A feladatban megjelenik az adóanalitikában megadott összeg, valamint amennyiben ki volt küldve róla értesítő az ügyfélnek, akkor a kiküldés és az olvasottság állapota.

Viki adó feladatok havi

Az adótípusoknál feltüntetésre került az adótípus határideje valamint zárójelben az érintett időszak. (pl.: 2018 április nézetben, Havi áfa határideje 2018-04-20, érintett időszak március).

A feladat készre jelenthető. Feladat készre jelentéséhez kattintson a jelölő négyzetre. Ekkor a jelölőnégyzet kipipálódik és kékre változik.

A lista szűrhető több szempont szerint is:

  • Minden adót mutasson, ami aktuális az adott hónapban, vagy csak azokat, amik készen vannak, vagy nincsenek készen.
  • Minden adót mutasson vagy rejtse el azokat, amik már időben régebbiek (ez a szűrés csak mindig az aktuális hónapban használható (pl.: ma 2018-04-26 van, akkor 2018 április időszakban elrejti a 26.-ánál régebbi adókat, de ha ezt a listát márciusra nézzük, akkor ott nem rejti el az adókat)
  • Ügyfél típusa szerinti szűrés (Minden ügyfél, Társaság, EV, Őstermelő stb.)

A modul használatához szükséges jogosultság: Adó analitika vagy Adó analitika lista