Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Járulékok kiküldése közvetlenül ANYK nyomtatványkitöltőből

A kliens program automatikusa n szinkronizálja a 08-as és a 58-as nyomtatványok utalandó listáját. Amennyiben az ANYK programban megjelölünk küldésre, vagy beküldünk egy nyomtatványt annak a nyomtatványnak az adatai megjelennek a VIKI-ben. A járulék küldése ANYK menüpontból lehet az ügyfélnek kiküldeni az értesítőt.

VIKI járulék küldés ÁNYK 2

A bal oldalon megjelennek azok a cégek amikhez található a rendszerben kitöltött bevallás. A cégnév mellett megjelenik a kitöltött nyomtatványok. Kattintson a megfelelő nyomtatvány ikonjára és már ki is töltődik a jobb oldalon a kiküldendő levél. Amennyiben az ügyfélnek van 08-as és 58-as bevallása is akkor a mindekettő oszlopban lévő ikonra kattintva a két bevallás összesítését jeleníthetjük meg és küldhetjük ki.

VIKI járulék küldés ÁNYK 1

Lehetőség van egyéb fizetendő megadására is (pl.: könyvelési díj, havi KIVA stb.). A kiküldendő levéhez csatolható melléklet illetve a kísérő levél megadására is lehetőség van. Az előnézet gombra kattintva megnézhetjük a kiküldendő levelet. A küldésre kiküldésre kerül.

A bal oldali listában a boríték szimbólum jelöli a levelek kiküldését illetve a levelek státuszát (szürke boríték: elküldve, zöld boríték: az ügyfél olvasta, piros boríték: hiba a kiküldésnél). 

VIKI járulék küldés ÁNYK 2

A modul használatához szükséges jogosultság: Járulék