Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Év végi zárás

Az év végi zárás modul segít összerendezni az év végi zárással kapcsolatos adatokat. Az érintett cégeket a Beállítások / Zárás cégfelvitel menüpontban lehet felvenni. Felvételkor a cégeknél ki kell választani a könyvelőt, a beszámoló típusát, valamint meg kell adni a zárás évét. Amennyiben egy céget le szeretne venni a zárás listáról tegye inaktívvá a Zárás cégfelvitel menüpontban.

V-ado zárás felvitel

A Zárás listát lehet szűrni évre, könyvelőre valamint lehetőség van kiválasztani, hogy csak a még le nem zárt cégeket mutassa, vagy csak a lezártakat. A listában megjelenő mezők minden változtatását menti a program. Amikor megváltoztat egy adatot az adott mezőben és kilép a mezőből, a rendszer elmenti az értéket. Sikeres mentés esetén egy pipa jelenik meg a jobb alsó sarokban. Választómező esetén jel vagy jel jelenik meg. Minden mezőben, amiben volt változás, megjelenik egy kis i ikon. Az ikonra állva megtekinthetőek az előzmények (Mikor, ki, milyen értéket vitt fel. A korábbi törölt adatok áthúzva jelennek meg.).

V-ado zárás

A lista alján egy összesítő rész található, ahol összesítve, illetve könyvelőkre összesítve kimutatás jelenik meg. A kimutatás rész csak akkor frissül, ha a listát újratöltjük (pl.: egy választómező átállításakor a hozzá tartozó összesítő mező nem változik, amíg a listát újra le nem kérjük.).

A zárás modul használatához szükséges jogosultság: Zárás

A zárás cégfelvitel modul használatához szükséges jogosultság: Zárás cégfelvitel