Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Felhasználók létrehozása / módosítása

viki_felhasznalok.jpg

Új felhasználó felvitele:

Új felhasználó felviteléhez töltse ki az alábbi mezőket:

  • Név (Megjelenítési név)
  • E-mail cím (Ezzel az e-mail címmel tud bejelentkezni a programba)
  • Jelszó (minimum 8 karakter)
  • Aktív vagy inaktív felhasználó (csak aktív felhasználó jelentkezhet be a programba)
  • Típus: Könyvelő vagy Ügyfél. A felhasználóknak jogosultságot kell adni a jogosultságok kezelése részben.
  • Felhasználóhoz kapcsolódó szinbeállítások.

Végezetül kattintson az Új felhasználó gombra.

Amennyiben egy felhasználó zárolásra került (5-ször elrontja a jelszavát), a zárolást itt fel lehet oldani. Ekkor egy zárolva felirat jelenik meg a felhasználó sorában. A ceruza  jelre kattintva a felirat gombbá változik. Erre kattintva oldható fel a zárolás.

Könyvelő jogosultságainak megváltoztatása:

A listában válassza ki a keresett könyvelőt. Kattintson a sor végén a ceruza elemre. Ekkor az adott sor szerkeszthető mezőkké változik. A könyvelő adatai alatt megjelennek a lehetséges jogosultsági beállítások. Amennyiben minden modulhoz szeretne hozzáférést adni a könyvelőnek, elegendő az Admin jogosultságot kiválasztania. Jelölje be azokat a modulokat, amihez hozzáférést szeretne adni a könyvelőnek, majd kattintson a Jogosultság mód. gombra.

Jelszó megváltoztatása:

A listában válassza ki a keresett felhasználót. Kattintson a sor végén a ceruza elemre. Ekkor az adott sor szerkeszthető mezőkké változik. Adja meg az új jelszót, majd kattintson a Jelszó mód. gombra.

Felhasználó adatainak szerkesztése:

A listában válassza ki a keresett felhasználót. Kattintson a sor végén a ceruza elemre. Ekkor az adott sor szerkeszthető mezőkké változik. Változtassa meg az adatokat, majd kattintson a Mentés (lemez) gombra.

Felhasználó törlése:

Kattintson a listában a felhasználó utáni ceruza jelre. Ekkor a jobb oldalon, a sor végén megjelenik a Törlés (Kuka) gomb. Törléshez kattintson a gombra, majd a megerősítő kérdésre válaszoljon.

Lista szűrése / rendezése:

A listát tudja név, vagy e-mail cím szerint szűrni. A jobb felső sarokban tudja léptetni, amennyiben nem fér ki egy oldalra a lista. A listát bármelyik oszlop szerint tudja rendezni. A rendezéshez kattintson a lista fejlécében található nyíl ikonokra.

A modul használatához szükséges jogosultság: Admin