Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Évnyitás

A Lehetőség van évváltás esetén a korábbi évek alapján beállítani az Ügyfeleknek küldendő adókat. Adja meg azt az évet, amely alapján szeretné felvinni az adókat (forrásév), valamint adja meg azt az évet, amelyikbe szeretné felvinni az adókat. Válassza ki, hogy minden adógyűjtőt át szeretne nyitni, vagy csak egy adógyűjtőt szeretne átnyitni a kijelölt évre. Amennyiben bejelöli, hogy értékek átvétele akkor a listában felsorolt adóknál az utolsó értékkel feltölti az új évet (pl.: Ha egy ügyfélnél a KATA decemberben 25000 volt, akkor azzal az értékkel tölti fel a következő évet). Kattintson a Kiválasztás gombra. Ekkor megjelennek az Ügyfelek korábban felvitt adói. A jobb oldalon a + jelre kattintva megnézheti, hogy az egyes ügyfeleknél milyen adók vannak fent a rendszerben. A lista elején jelölje be azokat az adókat, amelyeket át szeretne vinni az új évbe. Lehetőség van minden adó kijelölésére (jelölje be a fejlécben lévő választógombot). Amennyiben egy céget hozzá szeretne adni vagy elvenni, akkor kattintson a cég neve előtti választómezőbe. Ekkor a cég összes adója ki lesz jelölve. Lehetősége van egyesével is kijelölni az adókat. A felvitelhez kattintson a Kiválasztott adók megnyitása gombra.

Viki évváltásViki évváltás 1

Sikeres nyitás esetén a lista újratöltődik. A jobb oldali + jellel kinyitható a lista. Minden sornál megjelenik, hogy sikerült-e a felvitel (megnyitva, amennyiben az adó már korábban fel lett véve a rendszerbe, akkor a már van jelenik meg. A korábban felvitt adót nem módosítja a rendszer.)

V-ado Évnyitás veg

Napi könyvelési adatok átnyitása következő évre. Amennyiben megnyitjuk a napi könyvelést a kiválasztott évből. A rendszer átviszi az újévbe az alábbi adatokat (székhely, telephelyek, törzstőke).

A modul használatához szükséges jogosultság: Évnyitás