Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Hírek

26
ápr
2021

Program változás:

NAV értesítések kikapcsolása:

Minden felhasználó egyedileg szabályozhatja, hogy a NAV-os értesítések megjelenjenek neki a főoldalon. Ezt a profil menüpontban lehet beállítani.

A workflow feladatoknál néhány újdonság került be:

  1. Kihagyható feladatok. Amennyiben egy feladat kihagyható, a workflow az adott feladat készre jelentése nélkül is folytatódik a következő lépéssel. A workflow kész státuszához minden kihagyható lépésnek is készre kell, hogy jelenve legyen.
  2. Feladatok határidejénél bevezetésre került a munkanap, mely esetén a feladatindulásakor annyival megnő a határidő amennyi munkaszüneti nap bele esne az adott időszakba.
  3. A workflowkán már nem csak havi, negyedéves, vagy éves folyamat hozható létre. Bekerült a rendszerbe a heti workflow.
  4. A workflow feladatok címében idő helyettesítők használhatóak. Ezzel jobban elkülönülnek az egyes időszakokhoz tartozó részfeladatok.
  5. Napi feladatoknál már lehetőség van workflow vagy eseti feladatokra szűrni, illetve bekerült a workflow csoportokra való szűrés is.

Pénztárgép változások:

Mostantól már nem csak xml formátumú pénztárgép adatokat lehet importálni, hanem a p7b adatállományokat is olvassa a rendszer. Amennyiben vegyesen vannak benne ezek az állományok a feltöltött fájlban az nem okoz problémát. 

Lehetőség van a NAV-tól megigényelhető xls formátumú pénztárgép adatok importálására is.

Jelszó frissítés figyelmeztetés!

Új jelszó titkosításra tértünk át, így előfordulhat, hogy belépés után egy figyelmeztetés jelenik meg, miszerint a jelszót frissíteni kell. Ez megtehető a profil menüpontban.

A változásokról készült oktató videó az alábbi linken elérhető bejelentkezés után:

https://v-ado.hu/oktato-videok

A videókat célszerű végignézni, több magyarázatot és példát is bemutat egy lehetséges workflow kialakítására.

 

 

14
jún
2021
Program változás: Agrárkamarai tagdíjfizetési időváltozás! Idén változott a fizetési határidő július 31-ről június 15.-ére. A változás és a korábbi években való vissza...
26
ápr
2021
Program változás: NAV értesítések kikapcsolása: Minden felhasználó egyedileg szabályozhatja, hogy a NAV-os értesítések megjelenjenek neki a főoldalon. Ezt a profil menüpontban ...
11
már
2021
Program változás: Automata adó kiküldési rendszer: Változott az adók automatikus kiküldési rendszere. A mai naptól az előzetes listák tartalmazzák, hogy pontosan hány nap múlv...
2
feb
2021
Program változás: Felkerült VIKI-be az új frissített anyk kliens ami már figyeli a 2108-as és a 2158-as bevallásokat. Az automata frissítő le fogja frissíteni (vado-anyk.exe programr...
28
jan
2021
Program változás: Felkerült VIKI-be az új frissített anyk kliens ami már figyeli a 2165-ös, 20HIPA és az új 21NYHIPA bevallásokat. Az automata frissítő le fogja frissíteni (vado-an...