Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Hírek

26
ápr
2018

Új program modulok:

Adók csoportos kezelése (Adótípus <= ügyfelek):
(Adótípushoz ügyfelek rendelése)
Új beállítási lehetőség került a rendszerbe. Korábban csak ügyfelekhez lehetett csoportosan adókat rendelni, most már adótípusokhoz is lehet csoportosan ügyfeleket rendelni. Ez akkor lehet hasznos, ha egy új adótípus kerül a rendszerbe, és hozzá szeretnénk párosítani az ügyfeleket.

Adó feladatok havi:
A modulban havi bontásban jelennek meg a cégeknél az adott hónapban felmerülő adók, időrendi sorrendben. Az feladathoz lehet megjegyzést fűzni, valamint készre jelenteni. Mind két esemény megjelenik az adóanalitikában is. 
A lista szűrhető több szempont szerint is:

  • Minden adót mutasson, ami aktuális az adott hónapban, vagy csak azokat, amik készen vannak, vagy nincsenek készen.
  • Minden adót mutasson, vagy rejtse el azokat, amik már időben régebbiek (ez a szűrés csak mindig az aktuális hónapban használható (pl.: ma 2018-04-26 van, akkor 2018 április időszakban elrejti a 26.-ánál régebbi adókat, de ha ezt a listát márciusra nézzük, akkor ott nem rejti el az adókat)
  • Ügyfél típusa szerinti szűrés (Minden ügyfél, Társaság, EV, Őstermelő stb.)

Az adótípusoknál feltüntetésre került az adótípus határideje, valamint zárójelben az érintett időszak. (pl.: 2018 április nézetben, Havi áfa határideje 2018-04-20, érintett időszak március).

Program változások:

A menürendszer átszervezésre került. Az adó menüpontból az adó beállításokkal kapcsolatos menüpontok átkerültek a Beállítások menüpont alá. Ezzel egyidejűleg új beállítási lehetőséget is elérhetővé tettünk.

Adóanalitika modul:
Az adóanalitika modul kibővült pár új funkcióval:

  • Az adókhoz megjegyzést lehet hozzáfűzni (amennyiben van megjegyzés egy adóhoz, akkor a jele kékre változik (kék lapocska)). Ez a megjegyzés megjelenik az új Adó feladatok modulban is.
  • Az adónál beállítható, hogy az adóval végzendő feladat készen van, vagy nincs. Ez megjelenik az új adó feladatok modulban.

Az adóanalitika felülete optimalizálva lett a jobb oldalkihasználás végett.
Kibővült a szűrő panel. A szűrőbe belekerült a megjegyzés, valamint a kész állapot szűrési lehetősége. A korábbi szűrési lehetőségekhez belekerült az ellentétes állapotra való szűrés is (Pl.: Mutassa azokat, amik be vannak küldve (zöld pipa), vagy csak azokat mutassa, amik nincsenek beküldve (szürke pipa)). A szűrőben az elemek közötti kapcsolat VAGY típusú (a szűrési feltételek összeadódnak és bővítik egymást. pl.: nincs elfogadó nyugta szűrés mellé bejelöljük a beküldve lehetőséget is, akkor megjelenik minden olyan tétel ami vagy be van küldve, vagy nincs elfogadó nyugtája. ) 

Adóanalitika lista modul:
A lista kibővült a nyomtatványok, kiküldött értesítők, megjegyzések állapotának a megjelenítésével. A lista kapott szűrési lehetőséget (ez megegyezik az adóanalitikában található szűrővel).

Ügyfelek modul:
Az ügyfelek típusa kibővült az őstermelő típussal.

Adótípus kezelés:
Az adótípusoknál megváltoztattuk a küldési módok neveit (a korábbi azonnali küldés típusok, kézi küldésre változtak), valamint a nincs küldés típus, nincs küldés +1 hónapra változott és bevezetésre került a nincs küldés típus is. Ez az adó feladatok miatt került bevezetésre, hogy az adott hónapban mindig a jó időszak jelenjen meg az adótípusnál.  Előfordulhat, hogy egyes esetekben nincs kitöltve az adótípusnál a határidő napja (pl.: járulék, járulék EV, pénztárgép stb. általában a nem küldendő típusoknál) ezeket az adótípus kezelésnél módosítani kell, hogy a feladatoknál jó sorrendben legyenek.

A publikus oldalra a Hírek menüpontba kikerültek a korábbi program változással kapcsolatos hírlevelek.

2
ápr
2024
Program változás: Fontos változás!!! A NAV megváltoztatta a tárhelyes értesítésekhez használt e-mail címét (ertesies@kozpontirendszer.gov.hu-ról ertesites@tarhely.gov.hu-ra. A p...
26
feb
2024
Program változás: 2024. február 29.-én ügyfélszolgálatunk szünetel. Gépjárműadó változás! Új Gépjárműadó adótípus került bevezetésre. Kompatibilitás miatt a meg...
3
feb
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.4.  Belekerült a 29-es bevallás kiolvasás. Elvileg, ha nagy változás nem lesz, akkor egy darabig...
29
jan
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.3.  Belekerült a 24KIVA bevallás kiolvasás. Fontos, hogy a 2408-as bevallásból a 258-a...
15
jan
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.1.  Belekerült a 2408, 2458, 23HIPAK, 24HIPAK bevallás kiolvasás. Valamint az új kliens már...