Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Hírek

19
már
2018

Új program modulok:

Eseti adó kiküldés:
Lehetőség van a programban több adó kézi kiküldésére. Az adók egyetlen e-mailben kerülnek kiküldésre. Amennyiben az adótípus hozzá van párosítva az ügyfélhez, a program beteszi a kis borítékot az analitikába a megfelelő helyekre. Ha be van állítva az értékek felvitele, akkor a kiküldött adó összege belekerül az analitikába is, felülírván a korábbi értéket. Természetesen az előzmény továbbra is látható marad. Itt lehetőség van csatolmány küldésére is.

Adófizetési ütemterv:
A programban lehetőség van lekérdezni egy adott ügyfél éves adófizetési ütemtervét. Ehhez ki kell választani az ügyfelet, illetve az évet. Megadható, hogy csak a jövőben fizetendő adókat szeretnénk megjeleníteni, vagy minden az adott évben esedékes adót (beleértve a részletfizetéseket is). Az ütemtervben amelyik adó ki van töltve ott az összeg is látható, illetve ha már ki volt küldve róla értesítő akkor az is megjelenik a listában. A lista közvetlenül kísérő szöveggel elküldhető az ügyfélnek, vagy exportálható excel vagy pdf formátumban.

Részletfizetés kiküldése:
A programban lehetőség van részletfizetés kezelésére. A részletfizetés automatikusan kerül kiküldésre de kézzel is kiküldhető.

Program változások:

Változott a levél séma. A kiküldött leveleknél az új séma nem engedi a fizetendő összeg sortörését.

Adóanalitika modul:
Az értesítő kiküldésénél a megjegyzés mezőben már lehetőség van mondatvégi írásjelek, paragrafus jel +- <> stb. írására. Javítva lett a szűrés miszerint az inaktív ügyfél adói nem jelennek meg az analitikába.

Adótípus kezelése:
Az adótípusok kezelése szigorodott. Elkerülvén a véletlen átnevezést, illetve az adótípus gyűjtőjének módosítását. A program figyelmeztet, ha egy adótípushoz van ügyfél rendelve. Ebben az esetben az adótípus gyűjtője nem változtatható meg. Itt megjelenik a csatolt adók száma is.

Ügyfelek kezelése:
Az  ügyfélkezelés szigorodott. Az az ügyfél nem törölhető ahol van hozzá párosítva adó. Ez az amennyiben már nincsen rá szükség inaktíválható.

Eredménykimutatás modul:
A modulba került törlési lehetőség. Amennyiben egy céget nem szeretnénk kezelni a programban,de a kliens már feladta az adatait az analitikában a sor végi kuka elemre kattintva törölhető. Ebben az esetben a kliens program telepítőjét elindítva a kivételek mezőbe vesszővel elválasztva meg kell adni azoknak a cégeknek a kódját amelyeket nem szeretnénk kezelni a programban. Fontos ilyen esetben az áfamulasztók figyelése sem aktív a cégeken. A törlés kitörli a mérleg és a könyvelési tételszám adatokat is. 

Pénztárkönyv modul:
A modulba került törlési lehetőség. Amennyiben egy céget nem szeretnénk kezelni a programban,de a kliens már feladta az adatait az analitikában a sor végi kuka elemre kattintva törölhető. Ebben az esetben a kliens program telepítőjét elindítva a kivételek mezőbe vesszővel elválasztva meg kell adni azoknak a cégeknek a kódját amelyeket nem szeretnénk kezelni a programban. A törlés kitörli a könyvelési tételszám adatokat is. A pénztárkönyv modulban javítva lett az ügyfél oldali nézet. Itt az eredményt nem jól hozta a program.

EFO modul:
A modul korábban nem engedte egy bevallás törlését követően ugyan azokkal az adatokkal új bevallás felvitelét. Ez javítva lett. Amennyiben beadunk egy bevallást, töröljük az egészet és beadjuk az eredetivel megegyező adatokkal újra, a program fel fogja dolgozni a bevallást.

Automata adók ismételt kiküldése:
A modulban javítva lett, hogy amennyiben könyvelő ügyfél összerendelés van beállítva a könyvelő csak a saját ügyfeleinek tudja kiküldeni az értesítőket. Valamint egyes esetekben többször is kiküldte az értesítőt a rendszer. Ezek a jelenségek javítva lettek.

Új adótípusok:
A programba belekerült a Turizmusfejlesztési hozzájárulás, valamit az SZJA bevallás figyelése. 

OBR figyelése:
Javítva lett a CEGINFO_EB (mérleg) beküldésének a figyelése. A beküldött mérlegek a zárás modulban jelennek meg. A javítás azokat érintette, akik több éve használják a programban a zárás modult és volt korábban is beküldött OBR visszajelzés a programban. 
 

2
ápr
2024
Program változás: Fontos változás!!! A NAV megváltoztatta a tárhelyes értesítésekhez használt e-mail címét (ertesies@kozpontirendszer.gov.hu-ról ertesites@tarhely.gov.hu-ra. A p...
26
feb
2024
Program változás: 2024. február 29.-én ügyfélszolgálatunk szünetel. Gépjárműadó változás! Új Gépjárműadó adótípus került bevezetésre. Kompatibilitás miatt a meg...
3
feb
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.4.  Belekerült a 29-es bevallás kiolvasás. Elvileg, ha nagy változás nem lesz, akkor egy darabig...
29
jan
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.3.  Belekerült a 24KIVA bevallás kiolvasás. Fontos, hogy a 2408-as bevallásból a 258-a...
15
jan
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.1.  Belekerült a 2408, 2458, 23HIPAK, 24HIPAK bevallás kiolvasás. Valamint az új kliens már...