Hívj minket (H-P: 9-15h): +36 20 365-5494

Hírek

7
júl
2020

Két új funkciót tanult meg VIKI

1: Feladatok kezelése naptár nézetben Trello-hoz hasonlóan, csak továbbgondolva :)

Heti naptárban nézheted meg az elvégzendő feladataidat. Ha reggel felkelsz és kitalálod a napodat ide könnyedén rögzítheted az elvégzendő feladatokat, amit aznapra terveztél. Ha nem végeztél vele a feladatok automatikusan továbbhaladnak a következő napra, hogy tudd mi maradt ki. Ha határidős már piros is. 
De akár közös feladatokat is felvihetsz egy kollégáddal, hogy lásd, ha már megcsinálta. Vagy vezetőként feladatot oszthatsz ki és látod annak haladását. Sőt a feladatkártyákat húzogathatod is ide-oda. 

A LÉNYEG, hogy egy feladat sem felejtődik el, nem veszik el a post-it, nem kell a pincéig görgetned a leveleződet és nem kell 32 oldalon keresztül keresned a jegyzetfüzetedben, hogy kikutasd mit felejtettél ki.
Próbáld ki, megéri, a Feladatok/Napi feladatok menüben találod. Oktató videó is segít.

2:WORKFLOW, azaz előre beállított munkafolyamatok feladatkiosztással.

Ezt részletezzük kicsit. A Probléma ott vetődött fel, hogy az irodában egyre többen vagyunk és nálunk nem csak egy ember könyvel egy céget. Vannak folyamatok, amik mindig minden hónapban ugyan úgy mennek végig. Például ilyen lehet, ha beérkezik az anyag, iktatódik, valaki könyveli a bankot, valaki a szállítót könyveli, valaki a vevőt. Majd a cég könyveléséért felelős ellenőriz mindent, bevallást készít, azt a vezető könyvelő megnézi és beadja a bevallást.

IGEN ÁM, de mikor kinél áll az ügy, mikor lép be a következő szereplő.

Hogy minden gördülékenyen menjen VIKI-nek előre be tudjuk vinni, például, hogy minden hónap elsején induljon el egy ÁFA workflow, azaz feladatsor. Így 1-jén az iktató kollégánál megjelennek a feladatok. Ha beérkezett a könyvelendő anyag, akkor ő ezt nyugtázza és „továbblöki” a feladatot az illetékesnek. Nála a heti feladatlistában megjelenik (elkülönített színnel a többi feladathoz képest, hogy ne kavarodjon) a feladat, hogy XY cégnek könyvelendő számlája érkezett. Az adatokat lekönyveli a kolléga, vagy több kolléga. Ha mindenki kész a feladatával és ezt jelöli is, akkor megy tovább a feladat, azaz megjelenik a könyvelésért felelős kollégánál, hogy nézheti a céget, és így tovább. Vezetőként egy jól átlátható felületen egyben látszik, hogy melyik cég melyik folyamata hogy áll, kinél áll.

Könyvelőként roppant praktikus mindenféle feladat és munkafolyamat beállítására vezetőként pedig szinte nélkülözhetetlen. Próbáld ki, a Feladatok menüben kapott helyet, de oktató videó is készült.

Fontos változás windows 10 felhasználóknak!!!

A Microsoft kiadott a Windows 10-hez 2020. május 27.-én egy új funkció frissítést (verzió: 2004, Ez a Windows frissítés hamarosan automatikusan települni fog a számítógépekre.). Az erre a verzióra való frissítés után a VIKI szinkronizáció megáll. 

Emiatt a VIKI-kliens szinkronizáló programok frissítése szüksége. A frissítés a Windows 10 felhasználókat érinti. Az automata frissítő program ezt a frissítést nem tudja elvégezni. Kézi frissítés szükséges. A Fogaskerekes ikon / Letöltések menüpontból töltsük le a frissítő programot, vagy az anyk-s telepítő készletet, vagy bármely a könyvelőprogramunkhoz igazodó telepítő programot és a letöltött tömörített fájl tartalmával írjuk felül a meglévő programot. Ezt követően futtassuk le az update-exe programot. 

Ezt a frissítést célszerű minél hamarabb megtenni, hogy a windows frissülése ne befolyásolja a munkafolyamatot.

Segédlet a frissítéshez: https://v-ado.hu/viki-kliens-frissitese-2020-08-08

További szép nyarat!

2
ápr
2024
Program változás: Fontos változás!!! A NAV megváltoztatta a tárhelyes értesítésekhez használt e-mail címét (ertesies@kozpontirendszer.gov.hu-ról ertesites@tarhely.gov.hu-ra. A p...
26
feb
2024
Program változás: 2024. február 29.-én ügyfélszolgálatunk szünetel. Gépjárműadó változás! Új Gépjárműadó adótípus került bevezetésre. Kompatibilitás miatt a meg...
3
feb
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.4.  Belekerült a 29-es bevallás kiolvasás. Elvileg, ha nagy változás nem lesz, akkor egy darabig...
29
jan
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.3.  Belekerült a 24KIVA bevallás kiolvasás. Fontos, hogy a 2408-as bevallásból a 258-a...
15
jan
2024
Program változás: VIKI ANYK kliens program változás! Aktuális verzió: 1.4.6.1.  Belekerült a 2408, 2458, 23HIPAK, 24HIPAK bevallás kiolvasás. Valamint az új kliens már...